Het park

Nabij het  kleinste stadje Durbuy, in België, ligt het bungalowpark Sunclass Durbuy , gelegen op een kleine 3 uur rijden vanaf Utrecht. Het park bestaat uit 237 bungalows, allen gelegen in een bosrijke, heuvelachtige omgeving. Bij de receptie van het park wordt u vriendelijk te woord gestaan, zowel in het Frans, Engels als in het Nederlands.

Recreatie

Er zijn diverse recreatiemogelijkheden op het park, waaronder een verwarmd overdekt zwembad met ligweide. Maar natuurlijk ook diverse speeltuinen en een voetbalveld, een basketbalveld, tennisbaan, tafeltennistafel, jeu de boule veld en een trimparcours. Kortom; binnen het park is genoeg te beleven.  Ook in de naaste omgeving zijn er mooie wandel & fietsroutes, diverse grotten, outdoor sporten, mooie kasteeltjes, plopsaland, 2 zeer bekende golfbanen en leuke historische stadjes te vinden. In de vakantieperiode is er tevens een recreatieprogramma voor jong en oud.

Eten en drinken

Ook voor de inwendige mens wordt uitstekend gezorgd bij ons buitengewoon lekkere en gezellige restaurant Au bon Coeur, waar de Belgische biertjes uitstekend smaken op het buitenterras.

Voorzieningen

Op het park is rondom het terras en restaurant en in de bungalow een gratis wifi zone. Bij slecht weer is er ook een overdekte ruimte beschikbaar. In de Mini Shop haalt u de laatste vergeten boodschappen. De warme broodjes worden elke dag in het weekend (ook op zondag) en in de vakantieperiodes dagelijks vers geleverd.