Motorrijden

Als fanatiek motorrijder toer ik al heel wat jaren in de Ardennen. Ik denk dan altijd bij mezelf, wat hebben we toch een mooi stuk natuur zo dichtbij huis. Doordat wij vaak in de Ardennen toeren waren we regelmatig opzoek naar overnachtingen.

Een hotel of pension daar hadden we eigenlijk geen zin in, maar een overnachting op een camping of bungalow park zagen we wel zitten. Maar een nieuw probleem, lakens, handdoeken, theedoeken, hier hebben we geen ruimte voor om dit mee te nemen totdat we dit bungalow park vonden. Alles is te huur, en je kan ook je boodschappen klaar laten zetten. Dit heeft ons  doen besluiten om hier een bungalow te kopen. Dit willen we nu delen met andere toerders die er een tijdje tussenuit willen.

Vanaf medio April 2013 zijn wij de kelderruimte onder onze bungalow toegankelijk aan het maken voor onze huurders, hier is het dan mogelijk om je motorkleding op te hangen en de helmen  e.d. netjes en veilig kunnen neerzetten. mocht je in de regen gereden hebben dan kan je kleding hier drogen.

De Ardennen is bij de meeste toerders wel bekend , de bochten, heuvels en natuurlijk de gezellige terrasjes die je onderweg tegenkomt.  De bijzondere natuur, cultuur en de verschillende invalshoeken, dwingen je steeds om hier terug te komen

Durbuy is centraal gelegen, de tochten kunnen door Luxemburg, Duitsland, en Frankrijk gaan. Je moet er rekening mee houden dat als je door Frankrijk rijdt dat je in het bezit bent van 2 alcoholtesters.

Op de diverse sites zijn ritten te vinden die je vooraf in je navigatie kan zetten. Hieronder een paar links, en de leden van promotor (ANWB) kunnen ook via de site van de Promotor routes downloaden.

Veel rijplezier!